BURGER KING® JANSSTRAAT ARNHEM

Recentebeoordeling


2 sterren uit 358 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Jansstraat Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 15:14 Lekkere hamburger en frietjes.
7 jun 2024 om 20:51 Gewoon een deel van de bestelling niet gekregen en ook geen geld terug door thuisbezorgd
7 jun 2024 om 14:57 They forgot my Classic Burgers] X-tra Long Chili Cheese
27 mei 2024 om 11:09 Totaal de verkeerde bestelling drinken was verkeerd en ik kreeg 2 x kip ipv hamburger Tb heeft het wel gelijk goed opgelost
26 mei 2024 om 17:35 Bestelling kwam 51 min later, kan gebeuren op een zondag, vervolgens kijk ik naar mijn long chicken en dat is gewoon een simpel broodje met kip, zonder sla kaas en bacon zoals ik wel had besteld, Contact opgenomen met burger king, geen reactie erop
24 mei 2024 om 22:09 Ik mis de helft van mijn bestelling en kan niemand bereiken om dit op te lossen. Het is de 1e en laatste keer dat ik besteld heb bij Thuisbezorgd en dit restaurant.
12 mei 2024 om 18:00 Lauwe maaltijd. Bij een menu zou je wel wat fritesaus verwachten.
6 mei 2024 om 12:24 Keurige bezorger en volgens aangegeven tijd bezorgd, maar broodjes waren echt niet meer op temperatuur. Erg jammer aangezien zo'n bestelling al gauw € 25,- kost! BK zal bezorgmaaltijden echt wat beter moeten gaan verpakken....
3 mei 2024 om 18:26 Alles was koud
28 apr 2024 om 20:08 Bij 1 van de menu’s hebben ze friet vergeten
23 apr 2024 om 0:17 De hamburgers waren ijskoud
22 apr 2024 om 23:53 I'm not sure how the food can be so cold when it arrives. It must sit for a long time before delivery. And the juice had no label on it at all.