BURGER KING® JANSSTRAAT ARNHEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 342 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Jansstraat Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

20 apr 2024 om 20:18 Ik bestelde een kindermenu en ontving het zonder speelgoed. Ik heb er apart bij vermeld dat het voor een meisje is.
14 apr 2024 om 20:42 Alles was koud bij aankomst, wat een aanfluiting terwijl je de hoofdprijs betaald.
9 apr 2024 om 7:26 Geen veggie bacon terwijl je daar een euro voor betaald + friet bijna koud terwijl je bakken met geld betaald (servicekosten???) om wat te bestellen
6 apr 2024 om 22:20 Eten was jammer genoeg koud
6 apr 2024 om 14:51 Burger King is Top Wel jammer dat niet makkelijk aan te geven is als je whoppers besteld, is zonder tomaat en met met Bacon
3 apr 2024 om 10:18 My Crispy chicken was not in my Packet
1 apr 2024 om 20:06 Ik had om 17.15 besteld eten kwam om 19.53 aan koud. En sinas vergeten bij mij menu. 30 euro verspild
26 mrt 2024 om 2:01 Eten kwam op de aangegeven tijd aan.. Jammer dat de friet en de burger niet echt warm meer waren.. de porties mogen wel wat groter... ķing size friet is net een klein frietje bij mc donalds
17 mrt 2024 om 19:44 Helemaal goed
11 mrt 2024 om 19:56 Ik bestelde een Whopper, 1 grote Friets en 2 grote Curly Fries, 1 Kid's Meal. De kosten waren bijna 35 euro. Bij aflevering waren de zakken geopend en waren ALLE frietjes amper voor de helft gevuld. 10 euro for nothing!
10 mrt 2024 om 20:24 Was lekker!
10 mrt 2024 om 13:19 Weer Engels sprekende bezorger die de beschreven aanwijzingen niet snapte!